زیتون سیاه

مرکز پخش زیتون سیاه درجه یک

زیتون سیاه

زیتون سیاه میوه درختی به ارتفاع سه متر است. درصورتی که شرایط اب و هوایی مناسب باشد قطر تنه این درختچه به حدود یک متر هم میرسد.میوه های این درخت هرچه بیشتر روی درخت بمانند ورسیده شوند تیره تر میشوند.
میوه درخت زیتون زمانی که از درخت چیده شدند درجه بندی میشوند،هرچه زیتون ها درشت تر باشند دارای طعم بهتر وهمچنین کیفیت بالاتری میباشند.
کالری زیتون مناسب با هرگونه رژیم غذایی است وتمام افراد میتوانند با آرامش خاطر از آن استفاده کنند.

زیتون سیاه

شهرهای تولید کننده زیتون سیاه

زیتون بومی مناطق مدیترانه ای بوده وبه مرور زمان وارد کشور ایران شده است.
از جمله استان هایی که دارای باغ های وسیع زیتون هستند میتوان به استان های زیر اشاره کرد:

  • استان زنجان
  • استان خوزستان
  • استان فارس
  • استان گلستان
  • قزوین

اشاره کرد.
از بین استان های ذکر شده استان زنجان بزرگترین تولید کننده زیتون کشور است.
قطب اصلی تولید زیتون در ایران شهرستان طارم است که بیش از 90درصد زیتون مورد نیاز بازار را تهیه میکند.

زیتون سیاه

زیتون سیاه درجه یک

زیتون معمولا در اواخر بهار شروع به گل دادن میکند وسپس میوه های آن ظاهر میشوند،تقریبا اواخر تابستان میوه ها به ثمر میرسند.
در ابتدا میوه زیتون سبز است وبه تدریج وبه شرط چیده نشدن کم کم تبدیل به بنفش،قهوه ای وسپس سیاه میشود.
در اواخر فصل پاییز که زمان برداشت محصول است رنگ میوه زیتون کاملا تیره شده است.

زیتون سیاه

معرفی بهترین نوع زیتون سیاه

مهمترین بخشی که باعث بالا رفتن ارزش غذایی زیتون میشود مربوط به روغن موجود در آن است.اگر بر همین اساس بخواهیم زیتون را از نظر ارزش غذاییمورد برسی قرار دهیم،زیتون هایی که دارای رنگ تیره اند دارای مقدار روغن بیشتری هستند واز این نظر غنی تر به حساب میایند.در اصل روغن زیتون در گروه روغن های بسیار مرغوب طبقه بندی میشود ویک اصل مهم در درجه بندی زیتون به شمار میرود.

نوشته های مشابه