انواع زیتون پرورده فله از دسرهای مقوی است که در کنار تمامی غذا می توان آنرا سرو کرد، خرید زیتون پرورده فله از مکانی درست و بهداشتی بسیار به صرفه می باشد، این چاشنی خوشمزه ریشه در گیلان عزیز دارد.
زیتون پرورده یکی از سوغات های اصلی استان گیلان محسوب می شود که به روش های مختلف آنرا تهیه می کنند و سبزی های محلی و معطر این استان است که به آن طعمی لذیذ می بخشد.
این محصول خوش طعم طرفداران زیادی دارد که خرید فلهای آنرا به محصولات مشابه کارخانهای ترجیح میدهند.
خرید مستقیم زیتون پرورده
زیتون پرورده یکی از چاشنی های پر طرفدار ایرانی است که مردم برای خرید زیتون پرورده فله به دنبال مکانی مناسب و بهداشتی که این محصول را با قیمتی به صرفه عرضه میدارند، می گردند تا محصول مورد نظر خود را با بالاترین کیفیت تهیه کنند.
برای اینکار بهتر است نمایندگی های معتبر و دارای مجوز را شناخته و خرید خود را انجام دهیم تا زیتون پرورده مطلوب و خوش طعمی را که با روشهای اصیل گیلان تهیه شده باشد را داشته باشیم.
ویژگی های زیتون پرورده فله مطلوب
- بهتر است از مکانی شناخته شده و معتبر خرید کنید.
- برای اینکه طول عمر زیتون پرورده بیشتر شود به آن مقدار زیادی نمک میزنند.
- زیتون شور پرورده به دلیل داشتن نمک زیاد برای افرادی که فشار خون بالا دارند مناسب نمی باشد.
- زیتون سیاه رسیده تر و دارای ارزش غذایی بالاتر می باشد.
- زیتون پرورده دارای نوعی چربی می باشد که به راحتی شکسته شده و باعث کاهش وزن می شود.
دانستنی هایی درباره انواع زیتون پرورده فله
زیتون پرورده فله دسری خوش عطر و طعم میباشد که برای تهیه آن از مواد متفاوت استفاده میکنند و گاهی مواد افزودنیاش را کم و زیاد میکنند تا با همهی ذائقه ها سازگار باشد.
معمولا برای تهیه زیتون پرورده فله ابتدا آنرا با آب نمک فراوان شستشو می دهند و سپس با موادی مغذی همچون گردو، آب انار یا رب انار، گلپر، سبزی های معطر همچون سبزی محلی گیلانی که چوچاق نام دارد، نعنا، آویشن و… ترکیب می کنند؛ با انجام این کار زیتون پرورده ای مطلوب و خوش طعم تهیه مز شود.
با خرید زیتون پرورده فله، دسری خوش طعم، لذید، چربی سوز و مقوی را به سفره هایمان وارد می کنیم که با استفاده از آن به سلامت خود و خانواده کمک کرده ایم.
زیتون پرورده با استفاده از دو مدل زیتون سبز و زیتون سیاه تهیه میشود که بهترین انتخاب زیتون پروردهای است که زیتون سیاه در آن استفاده شده باشد چرا که این نوع زیتون دارای خواص و ارزش غذایی بالاتر است.