روغن زیتون سرخ کردنی

خرید بهترین روغن زیتون سرخ کردنی در تهران

روغن زیتون سرخ کردنی

روغن زیتون سرخ کردنی یکی از بهترین انواع روغن زیتون به حساب می آید که برای سرخ کردن مواد غذایی می توان از آن استفاده کرد. برای خرید انواع روغن زیتون ایرانی و خارجی و روغن زیتون سرخ کردنی در شهرهای بزرگ مانند تهران، شیراز، اصفهان، مشهد، تبریز و غیره با کارشناس مجموعه تماس حاصل فرمایید.

یکی از مواردی که امروزه در پخت و پز مواد غذایی مهم است اینست که برای سرخ کردن از هر نوع روغنی نمی توان استفاده کرد. زیرا برخی از روغن های گیاهی اصلا مناسب برای سرخ کردن نیستند و به سرعت سوخته و ترکیبات سرطان زا تشکیل می دهند.

روغن سرخ کردنی

در هنگام حرارت دادن و گرم کردن بسیاری از روغن های گیاهی ماده سمی بنام آلدهید بوجود می آید که منجربه بیماری دیابت و بیماری های قلبی می شود. بنابراین ممکن است این سوال پیش بیاید که

آیا روغن زیتون برای سرخ کردن مناسب است؟

لازم به ذکر است که روغن زیتون در صورتی برای سرخ کردن مواد غذایی می تواند بکار رود که تصفیه و پالایش شده باشد. زیرا در اثر فرآیند تصفیه دمای دود روغن زیتون بالا می رود و دیرتر می سوزد. بنابراین از روغن زیتون تصفیه نشده نمی توان به عنوان روغن زیتون سرخ کردنی استفاده کرد.

روغن زیتون تصفیه شده

بر اساس تحقیقاتی که در سال های اخیر توسط محققین بر روی روغن زیتون و چند روغن گیاهی دیگر مانند آفتابگردان و غیره صورت گرفته است، در هنگام گرم کردن این روغن ها، روغن زیتون میزان آلدهید کمتری تولید می کند. بنابراین روغن زیتون سرخ کردنی یکی از بهترین روغن ها برای سرخ کردن محسوب می شود. البته بهتر است فرآیند سرخ کردن در زمان کوتاهتر و شعله کمتر صورت بگیرد.

روغن زیتون

فواید سرخ کردن غذا با استفاده از روغن زیتون

  • کاهش خطر بروز بیماری های قلبی
  • کاهش میزان تولید آلدهید
  • کاهش احتمال مرگ زودرس
  • تنظیم قند خون بدن
  • کاهش فشار خون بالا
  • مناسب برای تفت دادن سبزیجات و حفظ خواص آن ها
  • حفظ خواص مواد غذایی
  • کاهش ابتلا به سرطان

نوشته های مشابه