عرضه مستقیم انواع زیتون های تازه

عرضه مسقتیم انواع زیتون های تازه در کشور ما توسط برخی مراکز که این محصولات را ارائه می دهند انجام میشود. اما در این بین برخی شرکت ها خودشان سعی در عرضه مستقیم محصولشان را دارند.

انواع زیتون های تازه

انواع زیتون های تازه

از زمان ایران باستان تا به امروز زیتون تازه به عنوان غذایی کمیاب و خالص، مورد. اطمینان قرار گرفته است.
زیتون ها انواع مختلفی دارند که هرکدام از آنها شکل و رنگ مخصوص به خود را دارد.
برخی از انواع زیتون ها عبارت اند از:

  •  زیتون های هالکیدیکی
  • زیتون های مانزانیلا
  • زیتون سیسیلی
  • زیتون های پیچولین
  • زیتون های اسپانیایی
  • زیتون های میسیون
  • زیتون های کالاماتا

انواع زیتون های تازه

تلخی زدایی از زیتون های تازه

برای تلخی زدایی زیتون های تازه از روش سود کارخانه ای استفاده می شود که در کارخانه ها انجام می شود.
در این روش زیتون ها را در سود 1.5 تا 3 درصد قرار می دهند و به مدت 2 الی 6 ساعت صبر میکنند تا نصف تا سه چهارم سود جذب میوه شود و آن را به مدت 15 الی 20 بار با آب می شویند، زمانی که رنگ آب دیگر قهوه ای نبود آب به حالت شفاف درآید دیگر تلخی ای در میوه باقی نمی ماند.

نکاتی جالب در مورد زیتون های تازه

در برخی منابع در مورد زیتون نکاتی گفته شده که بستا جالب است برخی از این نکات عبارت اند از:
1. جالب است بدانید که 90 درصد زیتون های تازه در کشور های مدیترانه ای صرف تولید روغن می شود.
2. درخت زیتون، جزو درختان همیشه سبز محسوب می شود.
3. برخی از زیتون ها زمانی که نرسیده هستند سبز هستند و هنگامی که رسیده میشوند سیاه میشوند.

ارزش غذایی زیتون تازه

  •  کالری 146
  • چربی 15.3 گرم
  • پروتئین 1 گرم
  • فیبر 3.3 گرم

انواع زیتون های تازه

روغن گیری از زیتون های تازه و خرید آن

برای روغن گیری از زیتون های تازه ابتدا باید زیتون ها را به خوبی شسته و سپس هسته ی آن ها را جدا کنیم.
در مرحله ی بعد باید زیتون ها را آسیاب کنید و سپس زیتون های تازه آسیاب شده را در ظرفی حرارت دهید تا کم کم روغن خود را پس دهند.
بعد تفاله و روغن را در صافی بریزید و با وارد کردن فشار به تفاله باقی مانده روغن آن را جدا کنید.
اگر قصد خرید زیتون تازه را دارید با ما در ارتباط باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما