دسته‌بندی نشده

توزیع عمده روغن زیتون ایرانی

توزیع روغن زیتون ایرانی

انواع روغن زیتون باکیفیت ایرانی بصورت عمده توزیع می شود. برای تهیه آن در انواع مختلف و قیمت های متفاوت، از طریق سایت روغن زیتون ایران در ارتباط باشید.
نقطه دود روغن زیتون در حدود 210 درجه سانتیگراد است که این دما بالاتر از نقطه دود بسیاری از روغن های متعارف موجود است. بنابراین بر خلاف تصور اغلب مردم، روغن زیتون را می توان هم برای پخت و پز و هم سرخ کردن مواد غذایی بکار برد البته با استفاده از شعله کم و حرارت پایین.
از آنجا که حرارت زیاد باعث تبخیر الکل ها و تجزیه روغن و تولید مواد شیمیایی خطرناک می شود که خود عامل ابتلا به سرطان است، در نتیجه بر طبق توصیه مجمع بین المللی روغن زیتون، بهترین روغن زیتون برای سرخ کردن انواع نیمه تصفیه شده آن است.
در برخی مواقع نیز می توان در ابتدا غذا را با نوع تصفیه شده روغن زیتون پخت نمود و سپس در هنگام سرو آن از روغن زیتون بکر استفاده کرد. در این حالت علاوه بر آنکه خیالتان از بابت نسوختن روغن زیتون در هنگام پخت و پز، راحت بوده بلکه از تمام خواص مفید و مغذی آن نیز بهره برده اید.
منبع: سایت زیتون ایران

نوشته های مشابه