زیتون شور, زیتون طارم

زیتون شور طارم جهت خرید عمده در بازار

زیتون شور طارم با کیفیت بالا و مرغوب، در تمام طول سال جهت خرید عمده و تناژ در بازار موجود می باشد. توزیع انبوه این محصول در سراسر کشور توانسته است سبب کاهش چشمگیر قیمت آن گشته و نیز نقش مهمی در شناسایی انواع زیتون و روغن زیتون طبیعی طارم  شود.

زیتون یکی از مواد غذایی ارزشمندی است که علاوه بر مصرف مستقیم آن بصورت خوراکی، فرآورده های آن نیز مانند روغن زیتون، زیتون پرورده، ترشی زیتون و … سرشار از انواع ویتامین ها و ویژگی های برجسته و مفید زیتون می باشد.

 

مواد تشکیل دهنده زیتون

  • آب: 75 تا 80 درصد
  • چربی: 11 تا 15 درصد
  • کربوهیدرات: 4 تا 6 درصد

زیتون

 

نحوه تهیه زیتون شور یا کنسرو زیتون

کنسرو زیتون یا تهیه زیتون شور از زیتون سبز شامل دو مرحله

  1. تلخی زدایی
  2. تخمیر

می باشد. اگر از سود سوزآور برای تلخی زدایی استفاده شود، یک مرحله شستشو نیز به این فرآیند اضافه می گردد.

 

تهیه زیتون شور

 

مراحل تلخی زدایی زیتون سبز

  1. تلخی زدایی با استفاده از محلول هیدروکسید سدیم (سود سوزآور)
  2. تلخی زدایی با آب معمولی
  3. تلخی زدایی با استفاده از نمک
  4. تلخی زدایی با استفاده از باکتری های مفید

مرحله تخمیر زیتون شور

  • تهیه آب نمک 6-8 درصد
  • پر کردن نیمی از ظرف با میوه زیتون
  • پر کردن نیمه دیگر با آب نمک 7 درصد
  • گذاشتن پلاستیک روی سطح میوه جهت ایجاد شرایط بی هوازی
  • پر کردن کامل روی سطح پلاستیک با محلول آب نمک (دربندی کاملا محکم)
  • تصحیح غلظت آب نمک بعد از 3 روز
  • کنترل غلظت آب نمک در مراحل تخمیر

 

تلخی زدایی زیتون

 

ویژگی برجسته زیتون شور طارم و نحوه تهیه آن

زیتون کنسروی یا زیتون شور طارم بدلیل فرآوری از زیتون های سالم و مرغوب منطقه دارای کیفیت و طعم بی نظیر بوده و همواره طرفداران بیشماری در میان تاجران و بازرگانان زیتون و روغن زیتون دارد.

بنابراین جهت تهیه انواع زیتون و روغن زیتون طارم، با کارشناس و مشاور فروش مجموعه در ارتباط باشید تا از لیست و قیمت محصولات آن باخبر شوید.

 

 

نوشته های مشابه